VOIMABILEIDEN arvot

Updated: Jun 9, 2020


Villasukat

Villasukat tuovat käyttäjälleen lämpöä, pehmeyttä ja

mukavuutta. Nämä ovat niitä tunteita, joita haluamme välittää VOIMABILEIDEN osallistujille. Villasukissa olo on rento ja bileitä järjestämme rennolla, mutta voimaannuttavalla otteella! Villasukat ovat usein isovanhempien tai vanhempien tekemiä ja ne tuovat esille perhe-arvoja. Meille perhe, ystävät, läheiset ja kanssaihmiset ovat tärkein osa elämää ja ilman heidän, eli teidän kaikkien, tukea meillä ei olisi VOIMABILEITÄ!


Hiusdonitsi

Hiusdonitsi aka ”Scrunchie” symbolisoi meille vapautta valita.

”Ihmiseltä voidaan ottaa pois kaikki, paitsi yksi asia: viimeinen ihmisen vapauksista – valita oma asenne missä tahansa olosuhteissa, valita oma tie.”

Viktor Frankl


Donitsi kertoo rohkeudesta valita oma polku. Meille on tärkeää, että jokainen saa olla oma itsensä. VOIMABILEIDEN tarkoitus on antaa vinkkejä ja ideoita eri alojen asiantuntijoiden toimesta sekä vertaistukena ihmiseltä ihmiselle ja koska olemme kaikki erilaisia, jollekin sopii jokin toinen juttu ja jollekin toiselle toinen. Vinkeistä ja kokemuksista on mahdollista poimia itselleen sopivimmat. Paitsi, että donitseista tulee mieleen ruoka (NAM), HIUSdonitsit muistuttavat meitä myös kultaisesta 90-luvusta, eli menneisyydestämme. Koemme, että menneisyydellä on suuri rooli elämissämme ja pyrimme antamaan työkaluja, joiden avulla menneisyyden lisäksi katse on mahdollista kohdistaa nyt -hetkeen sekä tulevaisuuteen. Nyt -hetkessä liputamme tietoisen läsnäolon puolesta ja tämän vuoksi tarjoamme muun muassa joogaa ja meditaatioharjoittelua osana bileitä.


Liljan kukka

Liljan kukka kuvastaa meille kauneutta, huolenpitoa

ja voimaa. Kukat tarvitsevat kasvaakseen vettä, ravintoa sekä hoivaa ja ystävällisyyttä. Kukkiva kukka tuo iloa ympärilleen ja kukan siemenistä voidaan kasvattaa uusia versoja. Kukat voivat myös välillä menettää kukintonsa ja sekin on ok – meidän ei tarvitse aina jaksaa tai pystyä. On täysin ok vain olla ja hengittää. VOIMABILEIDEN idea on inspiroida, voimaannuttaa sekä motivoida. Haluamme yhdistää ihmisiä ja saada jokaisen huomaamaan, että heistä löytyy potentiaalia vaikka ja mihin!

8 views0 comments

Recent Posts

See All

©2020 by Voimabileet

Tietosuojaseloste