VOIMABILEIDEN WONDER WOMAN – Tanja Saarinen

Updated: Jun 9, 2020


Ihana tutustua! Olen energinen maailmanmatkaaja, joka motivoituu nähdessään ihmisten löytävän oman potentiaalinsa. Olen koko ikäni asunut osittain Suomessa, osittain ulkomailla ja nämä kokemukset ovat opettaneet minua suuresti itsestäni. Uskon, että matkustaminen kehittää ymmärtämään omia heikkouksia sekä vahvuuksia ja tämä onkin yksi matkustamisen hienouksista! Tällä hetkellä olen asunut kolmessa eri maanosassa ja kokenut yli 40 upean maan kulttuuria. Uusien kulttuurien näkeminen ja upeissa paikoissa hengähtäminen ovat minulle parasta sielun ruokaa. Voimabileisiin lähdin mukaan hetkeäkään epäröimättä, kun Anita minulle ideastaan kertoi. Tuona maaliskuisena päivänä lähes koko maailma oli myllerryksessä ja Suomessa oli alkanut juuri poikkeustoimet, mutta itse tunsin oloni kaikesta huolimatta tyyneksi ja motivoituneeksi. Halusinkin päästä käyttämään omaa energiaani ja positiivista asennettani kohti Voimabileiden rakentamista ja sitä kautta hyvän fiiliksen tuomista koko Suomelle.


On ollut upeaa huomata, miten sekä itse että koko järjestäjien tiimi on pystynyt mukautumaan uusiin tilanteisiin ja luomaan jotain näin konkreettista lyhyessä ajassa. Kirsikkana kakun päällä en olisi uskonut, kuinka paljon olen Voimabileiden aikana itse voimaantunut, inspiroitunut ja motivoitunut! Tämän lisäksi olen päässyt tutustumaan upeisiin ihmisiin, jotka vilpittömästi haluavat auttaa muita sekä oppinut mielettömästi meidän mahtavilta puhujilta.


Oma haluni ihmisten auttamiseen on johtanut siihen, että opiskelen MBA- tutkintoa erikoistuen ihmisten ja muutoksen johtamiseen. Minua innostaa haasteet ja se, miten pienillä muutoksilla voimme saada upeita asioita aikaiseksi. Toisaalta minua kiinnostaa, mikä muutoksessa aiheuttaa stressiä, miten muutosta tulisi johtaa (sekä muita että itseäsi) ja miten muutokset saa käännettyä vastatuulesta myötätuuleen. Unelmatyöni onkin yhdistää ihmisten johtaminen ja matkustaminen eli toimia matkavoimaannuttajana. Lisää tästä voitte lukea blogistani osoitteessa https://fi.numinoscoaching.com/blog. Kotona minua odottaa työpäivän jälkeen koirani Ramón, jonka kanssa käymme päivittäin pitkillä lenkeillä luonnossa. Luonto ja liikunta ovat olleet minulle aina tärkeitä, sillä luonnonhelmassa saan karistettua päivän kiireet pois harteilta. Mikäli pääni käy vielä ylikierroksilla illallakin, hömppäkirja tai meditaatio ovat minulle toimivia keinoja rauhoittua. Lisäksi nautin siitä, että saan olla itsekseni kotona, verkkarit jalassa ja ilman minkäänlaisia aikatauluja. Vaakakupin vastapainona toimii kuitenkin erityisesti meksikolaisen mieheni kautta tulevat perhearvot ja arvostan aikaa, jota saan viettää perheeni ja ystävieni kanssa.


PS. Kotona minulla on AINA villasukat jalassa ja mihin tahansa matkustankin, villasukat ovat aina pakkauslistani kärjessä!

107 views0 comments

Recent Posts

See All

©2020 by Voimabileet

Tietosuojaseloste