• Tanja Saarinen

VOIMABILEIDEN PUHUJA - Ilkka Koppelomäki

Updated: Jun 9, 2020


Ilkka Koppelomäki | Kuvaaja Julia Alakulju

ILKKA KOPPELOMÄKI on itsensä johtamisen valmentaja, Uskalla Innostua -yrityksen perustaja ja Saa mitä haluat -kirjan kirjoittaja. Hän on erikoistunut mielenhallintaan, intohimon löytämiseen ja tavoitteiden toteuttamiseen. Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja saavutuksissa hänellä on muun muassa nuorten Suomen mestaruus sekä triathlonissa että duathlonissa. Ilkka tykkää kokeilla rajojaan ja hän onkin suorittanut tähän mennessä kolme täyden matkan Ironman-triathlonia ja hän oli paras suomalainen kilpailussa, jossa potkittiin potkulaudalla Hollannin ympäri 230 kilometriä.


Ilkka on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa vuodesta 2002 asti. Ilkka on valmentanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa itsensäkehittämisen, itsensä johtamisen, mielenhallinnan, innostumisen, valmentamisen, ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin asiantuntijana. Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi (@uskallainnostua) on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien. Uskalla Innostua on tullut esiin useista huippuvalmennusseminaareista, joissa on ollut mukana itsensä kehittämisen legendoja, kuten Bob Proctor, Joseph McClendon III, Deepak Chopra, Janet Bray Attwood, Robert Kiyosaki ja Jack Canfield.


Kuvaaja Mikke Pöyhönen

Ilkan missiona on ”Saa mitä haluat”: Auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi. Missionapuna on vuonna 2009 perustettu valmennus ja vuonna 2018 ilmestynyt samanniminen kirja. Ilkalta ilmestyy vuonna 2020 oman elämän suunnittelukirja Saa mitä haluat - Elämäsi kirja, joka on jatko-osa aiemmin ilmestyneelle Saa mitä haluat -oppaalle.


Ilkka myös on intohimoinen maailmanmatkaaja ja isä. Lapset ovatkin hänen suurin inspiraation lähteensä. Hän pitää haasteista, uuden oppimisesta ja muuttamisesta. Ilkan missiona on hänen omin sanoin se, että Suomessa ei olisi enää yhtään katkeraa vanhusta. Hän inspiroi isoihin tavoitteisiin ja mahdottomiin unelmiin sekä nauttimaan elämästä nyt. Ilkan valmennukset ovat innostavia ja niistä saa konkreettisia ja yksinkertaisia työkaluja oman elämänjohtamiseen. Ilkka ei todennäköisesti anna katsojien vain istua ja kuunnella, vaan hän liikuttaa teitä VOIMABILEISSÄ ja myös sinun omassa elämässäsi eteenpäin.


#saamitähaluat #uskallainnostua #voimabileet

Kilimanjaro summit 2017 Ilkka Koppelomaki official by Ilkka Koppelomaki

93 views0 comments

Recent Posts

See All

©2020 by Voimabileet

Tietosuojaseloste