VOIMABILEIDEN CATWOMAN - Heidi Seppälä

Updated: Jun 9, 2020
Olen innokas, rakastava, herkkä ja inspiroitunut itsensä kehittäjä. Iso intohimoni on auttaa ihmisiä löytämään onnea, rauhaa, parempaa terveyttä ja omaa ihanaa sisintään. Olen liikunnanohjaaja ammatiltani ja liikunta on yksi elämäni rakkaus! Liikunnan lisäksi rakastan mm.harjottaa henkisyyttä, meditoida, olla luonnossa, käydä ja kuunnella innostavia hyvinvointi keskusteluja ja tapahtumia, unelmoida, askarrella ja viettää aikaa ystävien, poikaystäväni ja kissani kanssa.


Olen ennen elänyt elämääni enemmänkin selviytymällä, tiedostamattani tätä. Ensimmäiset 27 vuotta elämästäni oli enemmän ja vähemmän selviytymistä. Kunnes ihana universumi tuli kunnolla auttamaan mua, kun yritin puskea väkisin asioita ilman luottoa elämään ja flowhun. Masennuin pahasti eli rakas universumi pysäytti mun elämän auttaakseen mua. 9 vuotta sitten siis alkoi mun matka kohti itseni löytämistä, henkistä kasvua ja omannäköisen elämän todellista löytämistä! Silloiselle ehkä vähän turhankin sinnikkäälle itselleni ei masennus kuitenkaan tarpeeksi pysäyttänyt mua niin tarvittiin kovempia keinoja ja 2014 sairastuin vakavasti ja siitä pikku hiljaa lähti mun elämä kohti nousua! Vielä toistaiseksi olen toipumismatkalla, mutta erittäin paljon olen mennyt eteenpäin ja tästä tämä ihana matkani vaan huikenee päivä päivältä! Olen itse etsinyt keinot millä parannan itseni ja se on tuonut niin mieletöntä omaa voimaa itselleni! Minä uskon, että meillä jokaisella on voima parantaa itse itsemme ja tätä aion tulevaisuudessa muille opettaa!

Mun elämäni pysäytys oli mulle suurin lahja minkä voin saada! Ja olen äärettömän kiitollinen, että mut pysäytettiin. Nimittäin mun elämä on muuttunut aivan täysin ja tällä hetkellä elän semmoista elämää mikä tuntuu täysin omannäköiseltä. Olen onnellisin kun koskaan ennen ja tunnen ihanaa rauhaa, rakkautta ja luottamusta elämään ja tiedän nykyään mikä on mun elämän tehtävä ja sitä kohti pikku hiljaa etenen.Tiedän ja tunnen, että kaikki on mahdollista ihan jokaiselle meistä! Vastoinkäymiset ja epämieluisat tunteet on tärkeä oivaltaa, että ne ovat upean universumimme ja kehon tapa kertoa, että nyt on aika pysähtyä ja kääntyä sisäänpäin. Ne ovat tapa kertoa, että nyt mennään väärään suuntaan elämässä tai ns.liian kovaa ja on aika hidastaa tahtia, keskittyä itseen ja siihen mitä minä todella haluan elämältä, mitä minä arvostan ja kuka minä oikeasti olen.

Haluan omalla tarinallani kannustaa jokaista siihen, että mitä tahansa on elämässä käynyt tai kuinka haastavaa onkaan ehkä tällä hetkellä, niin jokainen hetki ja jokainen päivä on uusi mahdollisuus! Kelkka voi kääntyä millon vaan kohti valoa, jos vaan itse maltamme pysähtyä. Luota, että sussa on kaikki sisäinen voima mitä tarvitset ja sinä olet jo riittävä, olet jo tarpeeksi, olet itse rakkaus.

❤️ The greatest act of courage is to be and own all that you are. Without apology. Without excuses and without any masks to cover the truth of who you truly are ❤️

- Deppie Ford
334 views0 comments

Recent Posts

See All

©2020 by Voimabileet

Tietosuojaseloste