VOIMABILEIDEN ESIINTYJÄ - Elisabeth Ehrnrooth

Updated: Jun 9, 2020


Kuva Susanna Nordvall

Heippa rakas lukija

Mun nimi on Elisabeth. Olen laulaja, lauluntekijä/ säveltäjä, ”ääniterapeutti”, sosiaalipsykologi, koiramamma, sekä aloitteleva puutarha-intoilija. Haluan jakaa kanssanne pienen palan omaa totuuttani ja samalla tämä toimikoon pienenä esittelynä siitä kuka olen.

Minut pyydettiin mukaan VOIMABILEISIIN laulamaan ja minusta se on upea juttu. Olen todella inspiroitunut VOIMABILEIDEN järjestäjätiimistä, joka pursuaa intoa ja iloa saada jakaa muiden kanssa hyvää. Mikä ihana elämänasenne. Kiitos että saan olla mukana.

Musiikki astui elämääni jo hyvin nuorena ja on ollut kanssani siitä lähtien. Alusta asti se oli minulle tapa käsitellä tunteita ja maailmaa. Lopulta ymmärsin ett se oli myös tapa luoda yhteyttä ympäröivään maailmaan ja ihmisiin. Nykyään koen, että musiikki on pyhä asia. Se on parhaassa tapauksessa kanava totuuteen, syvyyteen ja johonkin sellaiseen jota kutsun sanalla Luoja. Luovuuden kanssa olen kamppaillut ja riittämättömyyden tunne on nostanut päätään useaan ootteeseen. Uskon kuitenkin että kaikella on tarkoituksensa ja nykyään sävellän ja esitän musiikkia silloin kun koen että se voi tuoda iloa tai lohtua muille ihmisille.

Minulle tärkeitä asioita tässä elämässä musiikin lisäksi ovat sisäinen rauha, toisista välittäminen, hyvän jakaminen, luonto, aitous, eläimet, hetkessä eläminen. Elämä voi olla niin kaunista jos vain päätämme avata sille silmät. Elämä on kuitenkin opettanut minulle sen, että se ei aina mene niinkuin itse on ajatellut sen menevän. Mitä enemmän uskaltaa päästää irti omista suunitelmista, sitä kauniimpi ja onnellisempi matka tästä voi tulla. Olen itse elämän kasvattamana tullut siihen pisteeseen, että elämän kauneus piilee yksikertaisissa asioissa. Kiitollisena voin vain seurata vierestä miten minua ohjataan ja minusta pidetään huolta. Vaikka ne omat unelmatkaan eivät aina toteutuisi, se ei enää tunnu maailmanlopulta.

Vaikka minä välillä epäröin itseäni ja musiikkia, niin huomaan palaavani sen ääreen kerta toisensa jälkeen ja voin vain toivoa että se koskettaa jotakin sielua siellä jossakin…silloin se on nimittäin tehnyt tehtävänsä <3

Jos haluat käydä kuuntelemassa musiikkiani ennen bileitä niin Spotifyssa se onnistuu tästä.


Kiitollisena odotan meidän yhteisiä VOIMABILEITÄ!


Voikaa hyvin siihen asti,

Rakkaudella,

Elisabeth


Videolla upea laulutervehdys! Kannattaa katsoa!


78 views0 comments

Recent Posts

See All

©2020 by Voimabileet

Tietosuojaseloste