VOIMABILEIDEN PUHUJA - Anne Penttinen

Updated: Jun 9, 2020

Anne Penttinen - Aivovoiman asiantuntija ja haasteiden ratkaisija

ANNE PENTTINEN annepenttinen.fi

– Aivovoiman asiantuntija ja haasteiden ratkaisija

Intohimoni ovat ihmiset ja heidän potentiaalinsa - aivojen uniikit supervoimat. Katson ihmistä kokonaisuutena - asemasta ja toimialasta riippumatta.

Kun tulet tietoiseksi omista kyvyistäsi ja siitä, mihin ne perustuvat ja miten voit niitä kehittää, kasvaa sinusta uniikki ”Outside the box” -toimija. Enää ei ole vaikeita ihmisiä tai asioita, on vain valtava määrä monimuotoisuutta ja mahdollisuuksia.

Sydäntäni lähellä ovat asiat, jotka lisäävät tietoisuutta aivojen voimasta ja kyvystä uusiutua. Tieteellistä faktaa ja tiukkaa asiaa, ymmärrettävästi: konkreettisia harjoitteita, joiden avulla voi oppia elämään täyttä elämää. Rakennan mitattavia ja ymmärrettäviä tuottavuuden ja hyvinvoinnin liittoja luontaisten biologisten vahvuuksien ja opittujen toimintamallien kautta.

Valmennan laaja-alaisella, yli 30 vuoden kokemuksella. Olen onnistunut, epäonnistunut ja kasvanut vaikeuksien kautta. Heittäydyn rohkeasti tuntemattomaan ja etsin loputtomasti uutta. Vahvistan kykyäni tuntea ja olla läsnä. Elämä on valintoja. Yksi saamani palaute valmennuksestani: "Kun aloitin valmennuksen olin jumissa, vailla ymmärrystä omaan toimintaan ja tunteisiin. Ensimmäinen merkittävä oivallus oli, että "minulla tosiaan on aivot ja niissä on paljon tietoa ja taitoa". Opin pikkuhiljaa tunnistamaan omat vahvuuteni ja ymmärtämään kuinka tunteet vaikeuttivat jokapäiväistä elämääni. Opin, että minua oli koko elämäni ohjeistettu toimimaan vastoin omia biologisia vahvuuksiani. Valmennuksen avulla opin, että käyttämällä vahvuuksiasi voin elää omannäköistä, upeaa ja täyttä elämää töissä ja töiden ulkopuolella."


Tykkään lumesta erityisesti suksien alla. Nautin tervastulilla, keskellä Lapin lumoavaa luontoa. Kalsarit, villasukat ja jotain oranssia pitää aina olla :) Aivojen apteekkini dopamiinin tuotannon kruunavat sauna ja tanssi hyvän musiikin rytmissä!


Tehdään yhdessä hyvä päivä, tänäänkin!

#voimabileet #annepenttinen #annepenttinenfi #aivovoimanabc

70 views0 comments

Recent Posts

See All

©2020 by Voimabileet

Tietosuojaseloste