VOIMABILEIDEN FORCE OF NATURE - Anita Löfberg

Updated: Jul 1, 2020Olen intohimoinen ihmisten auttaja ja tilaisuuksien järjestäjä. Haluan tehdä yhdessä muiden kanssa ja erityisesti voimaannuttaa muita löytämään omat vahvuutensa ja intohimonsa. Minusta jokainen meistä on oman elämänsä supersankari.

Elämässäni olen käynyt läpi monen monta kriisiä ja ikävää asiaa. Ne ovat kuitenkin kasvattaneet minusta sen ihmisen, joka tänä päivänä olen. Olen oppinut, että meissä kaikissa on hyvää ja meillä kaikilla on omat ainutlaatuiset vahvuutemme, jokaisessa meissä on inhimillisyyttä ja voimaa. Minun kuuluu olla itselleni armollinen ja kohdella itseäni niin kuin kohtelisin parasta ystävääni. Minun kuuluu antaa ja saada anteeksi. Minun kuuluu tehdä virheitä ja erehtyä.”Ei ole olemassa virheitä tai mokia, on vain asioita,

joissa joko onnistutaan tai niistä opitaan”.

-Anita Löfberg


Suurin innostuksen lähteeni ovat lapseni. Rakastan heittäytyä hetkeen heidän kanssaan, nähdä maailman heidän silmin juuri niin mahtavana, taianomaisena ja ihmeellisenä kuin se on. Heidän ja meidän kaikkien vuoksi haluan tehdä maailmasta paremman paikan. Olen myös onnekas, sillä minulla on upeita ja mielettömiä ihmisiä ympärillä. He voimaannuttavat minua ja auttavat jaksamaan. Minulla on mahdollisuus oppia uutta ja auttaa muita. Ennen kaikkea minulla on mahdollisuus päättää, miten asioihin suhtaudun ja miten ajattelen.

Kuva Tiia Nyholm

Olen toiminut esimies- ja johtotehtävissä yli kymmenen vuoden ajan ja sen(kin) myötä minulle on muodostunut tärkeimmäksi ihmiset ja heidän hyvinvointinsa. Erityisesti liputan konkreettisten työkalujen, kuten tunnelukkotyöskentelyn, vahvuustyöskentelyn, hengittelyharjoitteiden, sparrailun ja itsemyötätunnon puolesta.

VOIMABILEET sai alkunsa halusta auttaa ystäviä voimaan paremmin matalalla kynnyksellä. Samalla autettiin yrittäjäystäviä myymään palveluitaan sekä kerättiin ruokakaupan lahjakortteja vähävaraisille perheille ja yksin eläville. Koska korona perui fyysisen tapahtuman, syntyi idea virtuaalisesta tapahtumasta ja pohdittiin, että miksi se ei olisi ihan kaikilla avoin. Olen mykistynyt saamastamme vastaanotosta ja siitä kuinka upeasti eri tahot ovat lähteneet mukaan auttamaan! KIITOS jokaiselle katsojalle, kommentoijalle ja osallistujalle, eli siis ihan kaikille!

Juuri nyt opiskelen positiivista psykologiaa ja teen mm. VOIMABILEITÄ hyväntekeväisyystyönä. Lapsena olin intohimoinen esiintyjä sekä näyttelijä ja olen esiintynyt mm. Linnanmäellä yhtenä Spice Girls -yhtyeen jäsenenä. Parhaiten rentoudun villasukat jalassa teekuppi kädessä sohvan nurkassa katsellen vampyyri- tai muita yliluonnollisia hahmoja sisältäviä leffoja ja sarjoja.

Voimaannuttavaa päivää juuri sinulle!

#voimaannuttaja #rimpissa #voimabileet
331 views0 comments

Recent Posts

See All

©2020 by Voimabileet

Tietosuojaseloste